همایش بازسازی ایران آزاد در دوره گذار در سیلیکون ولی کالیفرنیا برگزار شد


 کنفرانس دو روزه ایرانسانس با هدف بازسازی اقتصادی ایران و ارائه الگویی مناسب برای پروژه نوسازی اقتصادی ایران در دوران گذار از جمهوری اسلامی در سیلیکون ولی کالیفرنیا برگزار شد.


شنبه چهارم اسفند در اولین روز این همایش بیش از ۴۰ کارآفرین و متخصص در حوزه‌های اقتصاد، فن‌آوری و مدیریت جهانی در کنار گروهی از سرمایه‌گذاران ایرانی و کنشگران اقتصاد آزاد در سیلیکون ولی گردهم آمدند تا با اشتراک‌گذاری ایده‌ها و تجربیات خود، الگویی موفق برای پروژه نوسازی اقتصادی ایران در دوران گذار از جمهوری اسلامی ارائه کنند.


شرکت‌کنندگان در این رویداد، ضمن بررسی راه‌های توسعه زیرساخت‌های اقتصادی ایران، درباره چگونگی ورود ایران به بازارهای خارجی و جذب سرمایه‌های خارجی گفت‌وگو کردند.


حاضران همچنین راه‌های هماهنگی بین فعالان اقتصادی در ایران و آمریکا و ایجاد فهمی مشترک در دو طرف را بررسی کردند.

بردیا حریری، مسئول ارتباطات کنفرانس ایرانسانس، به خبرنگار ایران‌اینترنشنال گفت این کنفرانس قصد دارد با تشریح نمونه‌های موفق بازسازی اقتصادی در کشورهای دیگر، نشان دهد که چنین تغییری در ایران نیز امکان‌پذیر است.

شهریار آهی، فعال سیاسی و مشاور اقتصادی، نیز که در این همایش شرکت کرده است، به ایران اینترنشنال گفت: «پیشرفت در سرنوشت بشر محتوم است، اما اگر باور نکنیم و لوازم پیشرفت را فراهم نکنیم به بیراهه می‌رویم.»

هم‌زمان با افزایش فشارهای داخلی و بین‌المللی بر جمهوری اسلامی و تقویت احتمال تغییر حکومت در ایران، چهره‌ها و فعالان مخالف جمهوری اسلامی در حال بررسی چشم‌انداز گذار و تلاش برای یافتن راه‌کارهای اداره کارآمد کشور در شرایط پس از گذار هستند.

شاهزاده رضا پهلوی، سه‌شنبه ۳۰ بهمن‌ماه، در سخنرانی در نشست حقوق بشر ژنو، ضمن تبیین شرایط حاکم بر جامعه ایران و اقدامات مخرب جمهوری اسلامی، پنج استراتژی خود برای براندازی جمهوری اسلامی را بیان کرد. او اعلام کرد به درخواست ایرانیان، جنبش و انتقال قدرت را رهبری خواهد کرد.

این پنج استراتژی شامل بسیج شبکه‌های مردمی در داخل ایران، متحد کردن ایرانیان دیاسپورا در تبعید، فشار بر دولت‌های گروه ۲۰برای اعمال فشار حداکثری بر رژیم و ارائه پشتیبانی حداکثری به مردم ایران، ایجاد شکاف در رژیم و تشویق به ریزش و آماده‌سازی برای ثبات سیاسی، انتخابات دموکراتیک و توسعه و بازسازی اقتصادی ایران است.

نرگس محمدی، برنده جایزه نوبل صلح، نیز پنج‌شنبه چهارم بهمن در یک نشست مجازی با هیات حقوق زنان در سنای فرانسه با تاکید بر این که حکومت ایران در دهه‌های گذشته نشان داده است «امکان اصلاح» ندارد، گفت که به پایان دادن به استبداد دینی و گذار از جمهوری اسلامی باور داشته و در این راستا تلاش می‌کند.

این فعال حقوق بشر از جمهوری اسلامی به عنوان «یک رژیم استبدادی دینی» که ظرفیت دموکراسی، حقوق بشر و حقوق زنان ندارد، نام برد و خواستار اقدامی قاطع در سطح بین‌المللی برای جرم‌انگاری آپارتاید جنسیتی شد و این مبارزه را یک وظیفه تاریخی، جهانی و فمینیستی توصیف کرد.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در پنجاه‌وهفتمین هفته به ۳۷ زندان کشور گسترش یافت

 تصویری از دیوارنویسی علیه اعدام‌ها در ایران کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در پنجاه‌وهفتمین هفته با اعتصاب غذای جمعی از زندانیان زندان چو...